MLS Football Jersey

Gametime insider

Latest news, news and insights on sporting events

Advertisement

Real Madrid spejder efter 16-årigt River Plate talent, og PSG og Barcelona er interesserede

I sidste måned kom Billige Barcelona fodboldtrøjer til børn interesse for River Plate-stjernen Franco Mastantuono frem. Billige Real Madrid fodboldtrøjer til kvinder overvåger ham også nøje, som det er almindeligt med sådanne talenter. Mastantuono, den yngste spiller i SuperClasico mellem Boca Juniors og River, blev for nylig Rivers yngste målscorer.

Billige Barcelona-fodboldtrøjer til børn
Real Madrid spejder efter 16-årigt River Plate talent, og PSG og Barcelona er interesserede

Billige Real Madrid fodboldtrøjer er også interesseret i Mastantuono og vil overveje et bud på ham i 2025, når han fylder 18 år og lovligt kan skifte til Europa, men som Los Blancos har vist med Endrick Felipe, er de ikke bange for at satse på unge talenter. Indtil da er de dog glade for at lade ham fortsætte med at udvikle sig i River.
Mastantono har kontrakt frem til 2025, og Rivera forhandler med ham om en ny kontrakt, og ud over Barcelona er PSG og Manchester United også interesserede, da hans nuværende frikøbsklausul er sat til 30 mio. euro. Efter Manchester Citys køb af Julian Alvarez og Claudio Echeverri ser Mastantuono ud til at blive det næste eftertragtede talent.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey